Damenes aften

Damenes Aften fredag 9.12.2011

Ti i skuddet med Egil Ødegård

Det var stinn brakke, som Halvor Ellingsen utrykte det, på Damenes Aften 9.12.2011. Vi gledet oss til underholdning av Egil Ødegård mens vi nøt vinen som ble servert før underholdningen begynte.Egil Ødegård fikk gjestene med seg – vi sang med og nynnet der vi ikke husket teksten. Ti i skuddet bestod av  «gamle» kjente melodier av blant annet Elvis, Cliff Richard, Preussen, The Beatles og Bob Dylan Vi koste oss!

Og etterpå var det sherry før maten. Og maten – den var rett og slett strålende. Aldri har vi smakt slikt og gjør vel aldri igjen, men blir det servert erter, kjøtt og flesk senere en gang i Sjømannsforeningen, skal vi være der!!

Egil Ødegård er født og oppvokst i Blaker på Romerike. Etter gitarstudier ved Musikkhøgskolen, har han arbeidet som distriktsmusiker, kulturskolelærer og frilans musiker i Arendal. Han har jobbet mye for Rikskonsertene og vært brukt i musikaler og skoleprosjekter i Arendal som arrangør, musiker og kapellmester for elevorkestre i den sammenheng.

Han skrev og produserte musikken vil vikingspillet «Egdene våkner» og har vært medlem av gruppa Head over Heals i flere år. Han har konsertert jevnlig med trioen Augandzi med folkeviser fra kyststripa. Han har samarbeidet med Anne Grimstad Fjeld om cd-utgivelsen «Seljåsen» som ble nominert til Spelemannsprisen og som også ble en NRK barne-tv serie.